Ondernemer in Antwerpen? U heeft een website nodig!

Als u besloten hebt om een nieuwe website te gaan laten maken, dan zijn er veel zaken waar u op moet letten. Voor veel bedrijven en ondernemers is het belangrijkste doel om nieuwe klanten binnen te slepen via de site. Het is dan vaak even schrikken als u net duizenden euro’s hebt afgetikt voor uw nieuwe site, maar dat er na maanden nog steeds geen aanvragen binnen zijn gekomen. Dit is wat er vaak gebeurd als u een website heeft laten ontwikkelen of heeft laten maken. De site staat online, alles ziet er super strak en volkomen naar uw wensen uit, maar er komen geen nieuwe aanvragen of opdrachten uit.

Waarom is webdesign niet noodzakelijk?

De reden hiervoor is vaak dat u met de verkeerde mensen bent gaan praten. Want een webdesigner is precies wat het woord al zegt. Hij ontwerpt websites vanaf een design oogpunt. Niet vanuit een marketing oogpunt. Uw site ziet er dus helemaal keurig en strak uit, maar er zit geen plan achter de website om nieuwe klanten te verkrijgen. Wanneer u met specialisten in online marketing gaat praten, kunnen er veel meer zaken worden gerealiseerd. Er wordt een keurig plan opgesteld hoe er klanten kunnen worden verkregen en er wordt marktonderzoek verricht voor uw website. De site wordt vervolgens ontworpen middels dit plan, en zo zal uw telefoon gaan rinkelen en er zullen nieuwe klanten binnenkomen.

Deze mensen kunnen u wel helpen

Uw webdesign in Antwerpen laten uitvoeren kan veel opleveren voor uw bedrijf. De specialisten op het gebied van internet marketing kunnen u helpen, en uw site wordt zo mooi ontworpen. Daarnaast wordt de site geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Zo kunnen uw klanten uw website dus ook vinden, en u hoeft ze niet zelf actief te gaan benaderen.

Comments are closed.