Kan een borstvergroting ook goedkoop zijn?

Meer vrouwen in Nederland en België krijgen interesse in een borstvergroting. Kortweg, het kunstmatig vergroten van de borsten. Dit biedt voor veel vrouwen een oplossing voor het probleem waar ze al hun hele leven mee zitten, namelijk te kleine borsten. Vrouwen willen graag een mooie volle boezem hebben, en nu kan er met plastische chirurgie veel worden gerealiseerd. Het is overigens niets nieuws, het wordt al jaren door de chirurgie wereld uitgevoerd.

Chirurgen krijgen echt wel veel meer ervaring in de ingreep, en de prijzen van een borstvergroting zijn ook aan het dalen. Dat komt voornamelijk door de grotere vraag. Hoe meer vrouwen het willen, hoe goedkoper de borstvergrotingen kunnen worden uitgevoerd. Maar is een goedkope borstvergroting wel zo’n goed idee vraagt u zich misschien af? Het zijn toch uw borsten, en het is toch een operatie. Dat moet wel goed worden uitgevoerd, en daarop besparen lijkt niet zo’n goed idee.

De prijzen van een ingreep

Een borstvergroting uit laten voeren in België kan voor ongeveer €2600,-. Soms iets goedkoper, en soms iets duurder. De chirurg die u helpt zal vaak in dienst zijn van een kliniek, of zelf eigenaar zijn van de kliniek. U zult begrijpen dat een borstvergroting niet echt een goedkope aangelegenheid is. Er moet medisch personeel aanwezig zijn bij de operatie, en alle apparatuur moet worden betaald. U wilt wel dat de borstvergroting goed verloopt toch? Daarom kan een borstvergroting niet heel veel goedkoper gemaakt worden dat hij nu al is. En de kwaliteit heeft daar overigens niet onder te lijden.

Als u ook interesse heeft in een borstvergroting, of u nu uit België of Nederland komt, u kunt altijd op consult komen. Tijdens een consult wordt gekeken naar de borsten, voornamelijk de vorm, en wordt bepaald wat uw wensen zijn. Er wordt veel uitleg gegeven over de ingreep en hoe alles in zijn werking gaat. Het consult is vaak gratis (of voor een klein symbolisch bedrag) en het verplicht u tot helemaal niets. Mocht u na het consult besluiten om toch uw borsten niet te laten vergroten is het geen enkel probleem. U bepaald helemaal zelf.

Comments are closed.