Een goochelaar nodig voor een feestje of partijtje?

Goochelen is gewoon cool. Er hangt een leuk sfeertje omheen. Kinderen zijn er dan ook vak dol op om naar goochelaars te kijken. De vingervlugheid is intrigerend, en het liefste zouden ze het zelf ook kunnen. Speelgoedwinkels liggen dan ook vol met amateur goocheltrucs. Speciaal voor kinderen om kennis te maken met het goochelen. Kinderen kunnen de trucs uitoefenen op hun vriendjes. E natuurlijk tijdens verjaardagen bij de visite. Uw neefje heeft vast wel eens iets aan u voor gedaan. Heel interessant allemaal. Het is een leuke manier van spelen voor kinderen. Het zorgt namelijk voor de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden, en andere zaken. Goed voor de ontwikkeling van het kind dus.

Bekende en minder bekende goochelaars

Als volwassenen is het natuurlijk ook vaak leuk om met goochelen bezig te zijn. Als we kijken naar alle bekendheden in de branche, zijn dit natuurlijk ook volwassenen. Zo is er de internationale goochelaar of illusionist David Copperfield en onze eigen trots Hans Klok. Ook zijn er natuurlijk verschillende nationale en lokale goochelaar die bekendheid hebben bereikt in de branche. Het is zeker een leuk idee om eens een een te kiezen voor een goochelaar huren voor een feest of partij. Zowel kinderen als volwassenen beleven vaak plezier aan goocheltrucs. Natuurlijk zal een kindergoochelaar anders met het publiek omgaan dan een reguliere goochelaar. Allemaal heel logisch. Kinderen vinden natuurlijk andere dingen leuk dan volwassenen.

Vanzelfsprekend zijn er ook beroepsgoochelaars. Voor de duidelijkheid: deze mensen doen dis dus full time. Sommige hebben nog andere activiteiten, ook in de entertainment branche. Beroepsgoochelaars hebben soms hun eigen goocheltrucs ontwikkeld, soms worden deze aangeschaft. Hoe grote je als goochelaar wordt, hoe meer budget je zult hebben. Hoe meer budget je hebt, hoe beter de trucs zijn die je kunt uitvoeren. Zelf een truc ontwikkelen kan ook lucratief zijn. Je kunt ten eerste deze trucs zelf uitvoeren, of proberen te verkopen aan andere goochelaars.

Meer informatie over het inschakelen van een goede goochelaar vindt u hier: http://www.blown-twisted.nl/kinderfeestjes/

Comments are closed.